Prečo zvoliť náhradné diely z plastu ?

Prečo zvoliť náhradné diely z plastu ?

10.07.2023 10:19:22

Kvalitná, jednoduchá a lacná forma opravy

Nehody sa stávajú, veci sa kazia, súčiastky tratia. Nech už je zdrojom vášho problému čokoľvek, jeho riešením môže byť náhradný diel z plastu. 

Táto forma opravy sa v poslednej dobe teší stále väčšej a väčšej popularite a nie je žiadnou záhadou prečo. 

Jednou z najväčších výhod takýchto náhradných dielov je ich všestrannosť, prispôsobiteľnosť a samozrejme značná úspora času. Nemusíte tráviť hodiny hľadaním tej správnej súčiastky na e-shopoch a v kamenných predajniach, kontaktovaním výrobcov či vyťahovaním starých manuálov.
Stačí vám poškodená súčiastka alebo jej kópia, a všetku prácu od modelovania až po samotnú tlač už urobíme za vás. A aby sme sa uistili, že sú vaše peniaze využité čo najlepšie, pri výrobe súčiastky si môžete zvoliť typ plastu, jeho pevnosť a hustotu výplne podľa vašich špecifických potrieb a preferencií. 

Nezáleží na tom či sa vám zlomila ozubená prevodovka v kosačke, potrebujete držiak vstrekovača alebo si chcete len skrášliť kanceláriu krytkou na stolovú nohu, v FP3D vám vytlačíme čokoľvek. 

Prečo teda zvoliť možnosť náhradných dielov z plastov?

Okrem toho, že vám táto možnosť šetrí čas, nervy aj peniaze, častokrát je to v dnešnej dobe jediná možnosť, ako si staršie veci opraviť vlastnými rukami. 
Mnohé súčiastky sa už nevyrábajú a v obchode vám "s radosťou" povedia, že sa oprava neoplatí a máte si kúpiť nový kus.
Ak ste teda zo starej poctivej generácie alebo len neradi plytváte peniazmi na veci, ktoré si viete opraviť aj sami, náhradné diely z plastu sú riešenie práve pre Vás.